Фирмата

Zumex USA Inc е подразделение на Zumex за САЩ и Канада. Zumex е световен лидер в производството на сокоизстисквачки за цитрусови плодове.

Сокоизстисквачките на Zumex присъстват на американския пазар от 1992 година. Вече над 3700 машини са монтирани във всички видове обекти, което доказва ефективността и дълготрайността на нашия голям набор от сокоизстисквачки за цитрусови плодове и комбинирани сокоизстисквачки за различни видове плодове.

Централата на Zumex USA Inc се базира в Майами. От тук и чрез нашата мрежа от дистрибутори ние предлагаме обслужване и консултантски услуги на всички наши клиенти в Северна Америка. Нашата непрекъснато разширяваща се мрежа от дистрибутори гарантира и цялостно техническо обслужване в целия регион.

В Zumex USA Inc се ръководим от убеждението, че комуникацията има много важна стойност за развитието на разпространението на целия набор от продукти на Zumex на североамериканския пазар. Именно поради това сега ние участваме във всички по-важни изложения на този пазар.

Нашата главна цл е удовлетворяваето на клиентите им и техните отзиви за успех потвърждават това.

В Zumex USA Inc, искаме да подпомогнем нашите клиенти да правят бизнес чрез продажби на прясно изстискани сокове. По тази причина ние ги осигуряваме с оборудване от най-високо качество, технологии и дизайн за присъствие на пазара.

ВИЗИЯ

Zumex е испанска компания – световен лидер в преработването на всички видове плодове в сокове.

Тя е пионер в проектирането, конструирането, производството и разпространението на сокоизстисквачки и миксери за системата за обслужване с хранителни продукти и за пазара на търговията на дребно.

Zumex присъства в повече от 70 страни и тя е безспорен лидер с най-голям пазарен дял и международно присъствие.

Нашият опит е над 20-годишен, а това значи, че ние можем да предложим на клиентите си многостранен набор от решения за производство на сокове. Голямото разнообразие от продукти на Zumex осигурява възможност за намиране на най-добър вариант за всяка търговска точка. Поради всичко това ние искаме да предложим своята помощ за да може вашето обслужване да стане най-доброто, а вашите клиенти да могат да се насладят на най-пресните и най-натурални сокове.

Отивайки по-нататък, нашата широка мрежа от официални дистрибутори по света ни позволява да предложим и най-добрата помощ за техническо обслужване.

БИЗНЕС-ЛИНИИ

Като компания – пионер в производството на автоматични сокоизстисквачки Zumex винаги е отдавала голямо значение на удовлетворяването на изискванията на пазара и поради това нашите приоритети са разработването на нови продукти и бизнес-линии, като винаги се прилага философията на иновациите, високото качество и модерните технологии.

Към момента ние предлагаме следните продуктови линии:

Обслужването с хранители продукти и търговията на дребно на Zumex влючват пълен набор от автоматични сокоизстисквачки и комбинирани сокоизстисквачки за различни плодове и други. Това са всички машини на Zumex, предназначени за обзавеждане на хотели, ресторанти, обекти с катеринг и сектори за храна.

Zumex Vending (машини-автомати на Zumex) предлага най-добрите машини-автомати за самообслужване, осигуряващи разпространение на прясно изстискан портокалов сок.

Zumex Industrial (производство на Zumex за промишлени нужди) представлява бизнес-линия, в рамките на която Zumex разработва ключови особено важни инженерни проекти на световно равнище, обхващащи както промишленото производство на сокове, така и обработката на всички видове плодове и зеленчуци, като се предлагат решения, напълно приспособени към конкретните изисквания на дадено производство.

Zumex Packaging (опаковки на Zumex) сега обхваща производството на специално проектирани бутилки за бутилиране на прясно изстискан портокалов сок в мястото на продажба, като това е отлично допълнение към останалите линии за производство на Zumex , например към тези за обслужване с хранителни продукти, за търговия на дребно и за промишлено производство.