« Всички новини

Изключителната антибактериална технология на zumex - asp

ZUMEX: МАКСИМАЛНО ОСИГУРЯВАНЕ НА КАЧЕСТВО И БЕЗОПАСНОСТ НА ХРАНИТЕ

ZUMEX GROUP е световния лидер в продажбите на сокоизстисквачки. Zumex Group предлага безопасност на храните и осигуряване на качество, подкрепени от международни сертификати, характериризаращи се с най-високи изисквания. Получените от нас международни сертификати и одобрение са от организации като NSF, ETL (UL) CE, ROST и други.

Освен това Zumex Group е единствената компания в сектора, която има изключителните права да предлага системата ASP® - антибактериалната сребърно-полимерна система, която фактически представлява първото поколение сокоизстисквачки с използване на антибактериална технология. Това е една ефективна система срещу въздействието на широк спектър микроорганизми като салмонела, листерия, Е-коли, стафилококи, аспергилус.
ZUMEX ASP е една уникална антибактериална технология, вградена в нашите сокоизстисквачки. Тя е основана на сребърни йони които потискат бактериалния растеж между измиванията, като по този начин осигурява изключително ефективна защита и дълготрайност.

Антибактериалната обработка ZUMEX ASP® се осъществява чрез инжектиране на всички полипропиленови части на системата за получаване на сок по време на производствения процес. Всички сокоизстисквачки за цитрусови плодове на ZUMEX са защитени изцяло през целия период на живот на техния продукт.